Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsosnack med Lotta och Victoria


Jun 8, 2018

Den här veckan har vi träffat Luise Vindahl, som tillsammans med sin man David Frenkiel driver den populära bloggen Green Kitchen Stories. De har givit ut 4 st fantastiska kokböcker, som är utgivna på flera språk. Luise och Davids fina recept är baserade på naturliga och hälsosamma råvaror, och i kombination med jättefina och inspirerade bilder och berättelser från deras liv är det är inte konstigt att så många världen över älskar att följa dem. Vi hade ett fint hälsosnack med Luise och pratade bland annat grön matinspiration, tips om meal prep för ett lugnare vardagsliv och vi fick veta lite mer om Luises mat- och hälsofilosofi.

Luise och Davids blogg hittar du här: greenkitchenstories.com

I nästa Lotta & Victorias Nyhetsbrev kommer alla detaljer om hur du kan vara med och tävla om ett signerat exemplar av Luises och Davids senaste kokbok Green Kitchen at Home. Du kan anmäla dig till nyhetsbrevet på Vitalista.se.

För att köpa boken Clean Reset – 3 effektiva steg till din läkande kost till specialpriset 150 kr går du in här bladhbybladh.se/produkt/clean-reset/ och anger koden ”hälsboost”.