Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsosnack med Lotta och Victoria


Nov 2, 2017

Första delen av vår intervju med Peter om integrativ idrottsnutrition hittar ni i avsnitt 78. Och det här avsnittet som är del 2, ska vi prata bland annat om hur man förebygger och rehabiliterar skador, olika analyser och tester man kan göra för att, dels maximera träningen men också ta reda på orsaker när man inte får de resultat man önskar, och vi pratar om hur hormoner påverkar vår träning, framförallt hos kvinnor. Hur vi kan mäta hormonobalanser och framförallt åtgärda dem? Peter inspirerar oss också att inte ge upp när man har skador eller inte uppnår de resultat man önskar. Det finns massor man kan göra för att få ordning på sina problem och det finns hjälp att få.

Läs mer om tillskott och superfoods för dig som tränar på mightysport.se där du även kan köpa Peters bok Snabbare, Starkare, Friskare med Integrativ Idrottsnutrition.

Läs mer om Alpha Plus och deras utbildningar och produkter här: alpha-plus.se

I nästa nyhetsbrev berättar vi alla detaljer om tävlingen där man kan vinna superfoodspulvret Mighty Flex från Alpha Plus. Är du inte redan prenumerant gå in på Vitalista.se och anmäl dig.