Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsosnack med Lotta och Victoria


Nov 22, 2017

Den här veckan intervjuar vi löparen Markus Torgeby, som är löpare och författare. I sin bok Löparens hjärta berättar han om sin uppväxt med en sjuk mamma, hur han upptäckte löpningen och om när han som 20-åring flyttade ut i en kåta ute i den jämtländska skogen. Markus inspirerar oss verkligen och intervjun blev ett samtal om att hitta sig själv mitt i all stress, att möta sina rädslor, andlighet och att kunna prioritera det som verkligen betyder i livet. Sen pratar vi såklart om löpning och Markus tipsar om vad man ska tänka på när det gäller sina löparskor.

Du kan läsa mer om Markus här: markustorgeby.se

I nästa nyhetsbrev berättar vi alla detaljer om tävlingen där man kan vinna boken Löparens hjärta. Är du inte redan prenumerant gå in på Vitalista.se och anmäl dig. Du som dessutom går in och lämnar en recension av Hälsosnack i iTunes har även chansen att vinna superfoodspulvret Mighty Flex från Alpha Plus.

alpha-plus.se/produkt/mighty-flex-134-g/

Stort tack till veckans sponsor Alpha Plus som stöttar oss i arbetet med att sprida det viktiga hälsobudskapet! Läs mer om deras utbildningar och produkter här: alpha-plus.se