Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsosnack med Lotta och Victoria


Dec 26, 2018

Vi avslutar året med årets kanske viktigaste avsnitt! Vi har bjudit in Sara Johanson som sprider inspiration och tips via sin blogg, Saras Eviga, för en hållbar och giftminimerad vardag och omgivning. Alla val du gör påverkar världen i den ena eller den andra riktningen. Ju fler vi är som värnar om jordens resurser och klimat, desto större är chanserna att vi kan bromsa den globala uppvärmningen och ge hopp till våra barn, barnbarn och alla framtida generationer. Var du än befinner dig på din ”miljöresa”, är det inte slut än. Alla kan göra något! Vi pratar om både stora och små förändringar som minskar ditt klimatavtryck. Sara ger enkla och konkreta tips som du kan göra. Ju fler vi är desto större påverkan! Så om du bara lyssnar på ett Hälsosnack i år, låt det bli detta avsnitt!

Här hittar du Saras fina blogg: saraseviga.se

Vår nya Webbshop hittar du här: vitalista.se/webbshop

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få Kirtan Kriyameditationen gratis här: vitalista.se

Vi vill också riktat ett jättestort tack till vår sponsor Cellexir!

Vi har två fina erbjudanden till dig som är nyfiken att prova Cellexir eller som redan provat och som vill börja prenumerera.

Med koden Hälsosnack får du 2 förpackningar av Cellexir för priset av en, och med koden Hälsosnack15 får du 15% rabatt på ett abonnemang. Läs mer på och beställ på cellexir.se.