Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsosnack med Lotta och Victoria


Dec 1, 2017

Det här avsnittet är för dig som vill må bättre, men som känner att ditt hälsomål ligger långt bortom räckhåll. Du kanske tror att du är ett hopplöst fall eller har du bara accepterat att du måste leva med dina besvär. Vilken anledning det än beror på är vi helt övertygade om att även du kan nå den hälsan du drömmer om. Vi delar därför våra bästa tips på hur man bryter ner de olika inre motstånd som många går och bär på. Vi ger dig motargumenten till din inre sabotör, vi lär dig läxa upp sockermonstret och tipsar om hur du rent praktiskt hanterar olika situationer när du är mitt i en hälsosatsning. Det kanske inte är fem knep, det kanske är fler, men om du läste så här långt är det lika bra att du lyssnar på avsnittet också. ;)

Gå in på miasyogastudio.se för att läsa mer om vår workshop i januari och för att anmäla dig.

Här hittar du julkampanjen på Clean Reset-boken: bladhbybladh.se/produkt/clean-reset/ Med koden hälsosnack blir priset 150 kr. Gäller fram till 20/12-2017.

För att läsa mer om oss, vad vi erbjuder samt att anmäla dig till nyhetsbrevet går du in på vitalista.se

Här kan du läsa mer om Dr Andrew Weils andningsövning: drweil.com/health-wellness/body-mind-spirit/stress-anxiety/breathing-three-exercises/