Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsosnack med Lotta och Victoria


Apr 3, 2019

I det här avsnittet intervjuar vi livskonstnären Malin Berghagen, aktuell med boken Livslust och Hälsa enligt Malin. Vi pratar bland annat om mod både som i att våga följa sina drömmar, och som i att våga glidflyga i Alperna trots år av flygskräck och som att våga släppa in en ny kärlek i sitt liv. Malin berättar om hur hon har tagit sig igenom svår sorg och hur man hittar tillbaka till livslusten. Vi pratar om alla förväntningar som finns när man åldras och Malins vilja att åldras naturligt. Sen dyker vi ner i Malins härliga morgonrutin och får inspirerande hälsotips.

Tack till vår sponsor Holistic!

Missa inte tävlingen där vi i samarbete med Holistic tävlar ut 10 st förpackningar UriBalans. Allt du behöver göra är att skriva några rader om om dina urinvägsproblem samt din adress till oss på info@vitalista.se, så är du med och tävlar. Senast 30/4 behöver vi ha ditt mail.

Vill du vinna Malins bok Livslust och hälsa enligt Malin, se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev. All info om hur du tävlar om boken kommer i nästa nummer. Anmäl dig på Vitalista.se.

Malins blogg hittar du här: blogg.malinberghagen.se