Preview Mode Links will not work in preview mode

Hälsosnack med Lotta och Victoria


Sep 7, 2018

Den här veckan intervjuar vi hälsoprofilen, akupunktören och fd. musikalartisten Linda Myrberg i Hälsosnack. Linda är också expert inom holistisk hälsa och SPA-konsult. Därför kom vi snabbt in på ett av Lindas favoritområden, nämligen bastu och kalla duschar/bad. Linda berättar vilka fantastiska hälsofördelar det är att både bada kallt och bada bastu, hon tipsar om härliga basturitualer och delar self-care tips, vi pratar även om mental träning, hur man höjer sin energi och hur man kan använda Cupping till att stärka sitt lymfflöde. Sen berättar Linda hur hon blev nr 5 i VM i bastugrenen Aufguss...

Du kan läsa mer om Linda på lindamyrberg.com

Linda har gett oss möjligheten att tävla ut hennes spännande produkt Acu Cups samt en eterisk oljeblanding till en av våra lyssnare. All information om tävlingen kommer i vårt nästa nyhetsbrev. Så gå in på Vitalista.se och signa upp dig om du inte redan är prenumerant!

Och om du som lyssnar blir sugen att prova någon av Lindas fina produkter, har vi fått ett fint erbjudande att förmedla till er lyssnare. Koden Hälsosnack ger 10 % i rabatt i webshopen som du hittar på lindamyrberg.com.